lördag, juni 1

Insynsskydd på toaletten

I somras bytte vi fönster på toaletten. Från ett 90x90cm till ett som är 120x130cm.
Det gamla fönstret var helt täckt med en frostad film så när vi fick i de nya rutorna, helt utan täckning, fick vi in ett fantastiskt ljus och såg en vy vi aldrig tidigare sett.


Någon form av insynsskydd ville vi ändå ha då man annars hade sett lite för mycket om man gick förbi. På de nya fönstrena har vi spröjs samt att de är mycket högre än de förra. Så med en frostad film som man sätter på utan att klistra, täckte vi två tredjedelar upp. Skarven hamnar mitt för ett spröjs som gör att det ser helt ok ut. Vi kan nu på insidan se ut och ändå skyla det som andra troligen inte vill se på sin söndagspromenad.

Denna frostade film finns i massor med utföranden och ska bara vara att dra bort när man inte vill ha den mer. Den ska även funka att sätta i duschen..

Jag kan även passa på att rekommendera rabarberblad som snittblomma. Tyvärr är det lite varannan gång det funkar och inte, men två dar brukar det stå innan de slokar iallafall. Kanske kan ha att göra med om man klipper av de eller inte. Får testa och återkomma där.


Inga kommentarer: